Örömmel tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy Somogy megyében, 2016. június 17-én megnyitottuk Siófoki MFB Pontunkat, amelyet hamarosan a Tabi MFB Ponti és a Balatonföldvári MFB Pont megnyitása követ, ahol a következő hónapokban folyamatosan jelennek meg a különböző típusú támogatási- és hitellehetőségek.

Az ország egész területén folyamatosan létrejövő MFB Pontokon a vállalkozások olyan kedvező feltételekkel juthatnak forrásokhoz, amire Magyarországon még nem volt példa. A korábbi 6-9%-os ügyfélkamatok helyett akár NULLA százalékos kamattal is igényelhető visszatérítendő pénzügyi eszköz forrás. Az hiteltermékek feltételrendszerét úgy került kialakításra i, hogy azok a mikro- kis- és középvállalkozások is hozzáférhessenek az új támogatásokhoz és hitelprogramokhoz, akiknek korábban erre nem volt lehetőségük.

A támogatások kihelyezéséhez kapcsolódó feladatokat – a pályázatok kezelését, a szerződéskötési feladatokat, a kapcsolattartást és a források felhasználásának ellenőrzését – az MFB Pontok üzemeltetésének jogát elnyert hitelintézetek látják el. Ennek köszönhetően a Szigetvári Takaréknál is a jövőben folyamatosan bővülő számú, különböző célra igénybe vehető termék lesznek elérhetőek: 
 

- Többféle hitelprogram, különféle célokra akár 0%-os kamat mellett, vállalkozások és lakosság számára egyaránt.
- Többféle kombinált hiteltermék, amelyek ötvözik az alacsony kamatozású hitelek, illetve a vissza nem térítendő támogatások előnyeit.


Mikortól és milyen módon érdeklődhet nálunk?

 

Részletes információkkal várjuk érdeklődését az alábbi elérhetőségeken:

- 8600 Siófok, Széchenyi u. 6/B
- Várjuk hívását az MFB infó vonalunkon, a +36 72 552-198 számon
- Látogassa meg honlapunkat, a www.szigetvaritakarek.hu címen!
- Konkrét kérdéseit, érdeklődését az mfbpont@szigetvaritakarek.hu e-mail címen várjuk


Rövidesen nyíló MFB pontjainkon:

- 8660 Tab, Kossuth L. u. 84/b – július 15-től
- 8623 Balatonföldvár, Balatonszentgyörgyi út 1 – 2016. III. negyedév

 

Üdvözlettel,
Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok