Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel értesítjük, hogy Internet Banking rendszerünk 2017. november 24-től megújul. A rendszerfejlesztésre 2017. november 23. 15:00 óra és november 24. 8:00 óra között kerül sor. A fenti időszakban szolgáltatásunk nem lesz elérhető.

2017. november 24-től a megújult felületen megváltozik a belépés módja az alábbiak szerint:


Az eddig használt Csoport és Felhasználó név egy sorban összevonásra kerültek, ezért a belépési adatokat az alábbi szerkezet szerint szükséges beírni:

CSOPORT:FELHASZNÁLÓNÉV

 

Amennyiben november 24-én vagy az azt követő első bejelentkezéskor problémát észlel, kérjük, hogy hívja a 21/24-24-508-as telefonszámot!


A rendszerfejlesztésnek köszönhetően egy felhasználóbarát felület mellett új szolgáltatások is elérhetővé válnak az Ön számára! A szolgáltatás igénybevételének megkönnyítése érdekében az Önt érintő változásokat az alábbi oldalon foglaltuk össze.


Amennyiben kérdése merül fel, forduljon bizalommal számlavezető fiókjához, Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

 

Tisztelettel,
Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok