2015. január 31-én rendezték meg - immár ötödik alkalommal – a kolbásztöltő fesztivált a Komlói Városi Sportcsarnokban, amely évek óta a régió népszerű programjának tekinthető.

Takarékunk számára kiemelten fontos a helyi, régiós hagyományok, értékek megőrzésében való szerepvállalás, így örömmel vállalt szerepet a fesztivál támogatásában is.

 

Az idei évben közel 80 csapatot regisztráltak a szervezők – Komló Város Önkormányzata és a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület - többek között a Szigetvári Takarék Kollégáit is. A családias hangulatú rendezvényre mind Komlóról, mind a környező településről érkeztek vendégek. A fesztivál ideje alatt zenés-táncos műsor kísérte a munkát. 

 

A Szigetvári Takarék szívből gratulál minden résztvevőnek, különös tekintettel Kollégáinknak, akik idén különdíjat vehettek át munkájuk elismeréséül.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok