A Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara tagja, a Fair-Expo Kft. idén 18. alkalommal rendezte meg a Komlói Napok egyik legszínvonalasabb rendezvényét, a Komlóért Expot, melyen a környező települések és Komló járás települései is bemutatkoztak.

A szeptember 2-4.-ig tartó kiállítás és vásáron több mint 40 résztvevő volt jelen. Gyártók, szolgáltatók, közüzemek, középvállalkozások, intézmények, és a városban és a régióban működő hatóságok, pénzintézetek, kézművesek széles köre mutatkozott be, „Aki kimarad, az lemarad” jelszóval.

 

A háromnapos rendezvény célja a kiállítók termékeinek és szolgáltatásainak megismertetése és népszerűsítése volt a látogatók körében, emellett alkalom nyílt üzletkötésre és kapcsolatépítésre is. A résztvevőket a bemutatók mellett színes kísérőprogramok, kóstolók, kvíz játékok, néptáncbemutatók is várták az immár hagyományosnak számító Városi Sportközpontban.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok