Iv. Játsszma! Pécsi Társasjáték Kiállítás És Vásár!

„Három nap, Két emeleten, rengeteg társasjáték, egy felejthetetlen élmény”

A Pécsi Kulturális Központ és Bendegúz-Gyermekzug műfajteremtő rendezvénye idén, már hagyományszerűen immár IV. alkalommal került megrendezésre 2014. november 21-23 között többek között a Szigetvári Takarék támogatásával!

 

A tematikus helyszíneken, mind hazai, mind külföldi társasjáték újdonságokkal játszhattak a résztvevők. Az eseményre egyaránt várták a fiatalabb és az idősebb generáció tagjait is, hogy érdekesebbnél érdekesebb társasjátékokat kipróbálva kapcsolódjanak ki. Továbbá lehetőség nyílt a tervezőkkel játszani és izgalmas társasjáték versenyek is helyet kaptak a rendezvényen.

 

Az önfeledt kikapcsolódást játék moderátorok segítették, így mindenki könnyedén elsajátíthatta és élvezhette a játékújdonságokat. Akinek a társasjátékok felkeltették az érdeklődését, a helyszínen kedvezményes áron vásárolhatta meg őket.

 

Reméljük, hogy minden kedves résztvevő kellemes érezte magát a rendezvényen!

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok