Ismét pécsi győzelem a PénzSztár vetélkedő 2015. november 19-én megrendezett, izgalmakkal teli, dél-dunántúli regionális fordulóján.

Több mint 1000 négyfős csapat, 4000 középiskolás diák adta le nevezését az idén immár harmadik alkalommal elinduló PénzSztár vetélkedőre. A TAS-11 Kft. által megrendezett Országos Középiskolai Pénzügyi - Gazdasági Versenyének dél-dunántúli regionális fordulóján a régió legjobb négy csapata mérte össze tudását Pécsett, az ország további területein versenyző diáktársaikkal egy időben.

A vetélkedő házigazdájaként a Szigetvári Takarék a verseny társrendezőjével, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal a - aki szakmai partner szerepét is betöltő - Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán fogadta a fordulóra érkező csapatokat. Az előző évhez, s a korábbi fordulókhoz hasonlóan a délután folyamán a csapatokra ez esetben is különféle izgalmas feladat várt a 11 fordulós verseny alatt.

 

A versenyző csapatok teljesítményét egy három főből álló szakmai zsűri értékelte: dr. Mellár Tamás a Zsűri Elnöke, a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karának professzora, dr. Eördögh István, a NAV Dél-dunántúli Regionális Adó Főigazgatóságának főigazgató-helyettese, valamint dr. Kiss Endre, a Szigetvári Takarék Igazgatóságának Elnöke.

A Dél-Dunántúli régió mindhárom megyéje képviseltette magát e regionális fordulón: Tolna megyéből érkezett a paksi „100forintok”, Somogy megyéből, Kaposvárról a „müa kaposvár” négyes, és végül, de nem utolsó sorban Baranya megyéből a „RacePénz” és „Papa-mama”. Az izgalmas, több órán keresztül tartó versenyen végül a Pécsi Janus Pannonius Gimnázium „RacePénz” csapata nyerte el az első helyezést.

 

A vetélkedő következő állomása a december 3-án megrendezésre kerülő országos elődöntő lesz, ahol immár a 8 legjobb csapat mérkőzik meg egymással a legjobb négybe kerülésért, a mindent eldöntő végső döntőben való szereplésért.

A Szigetvári Takarékszövetkezet szívből gratulál minden kedves versenyzőnek, és további sok sikert, eredményes szereplést kíván a továbbjutott csapatnak az országos elődöntőben!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek