2015. február 7-15 között kerül megrendezésre a „Házasság hete” elnevezésű programsorozat - hazánkban immár nyolcadik alkalommal - Pécsen a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület szervezésében.

A Szigetvári Takarék a házasság hete alkalmából február 9-én hétfőn saját fejlesztésű, a nagybetűs életről szóló, "Likvidity" című társasjátékot játszik házaspárokkal és családokkal.

 

A játék rövid leírása: A játékosok családokat és cégeket alkotva próbálnak boldogulni Likvidity városában. A cégek, ahogy a valóságban fejlesztenek és munkahelyeket teremtenek, a családok munkát keresnek, dolgoznak és megvásárolják a személyi céljaikat. A játék során fedeznünk kell kiadásainkat bevételeinkből, ügyesen kell tehát bánnunk a Zsé-vel. Közös cél, minél jobban élni az életünket, azaz minél több ÉletPont (ÉP) begyűjtése a játék végéig. A játék célja tehát nem a legtöbb Zsé, hanem abból a lehető legtöbb ÉP összegyűjtése. Hiszen a pénz nem boldogít!

 

Időpont: 2015.02.09 hétfő 17-19-ig 
Helyszín: Szent Mór Iskolaközpont Papnövelde u. 1. 

 

Mivel a játék 10 csapatra lett megalkotva, a játék megvalósítása érdekében kérjük, a résztvevők jelentkezzenek 2015.febr. 6-ig a központi, +36 72 514 222-es telefonszámon, hogy kirajzolódjon időben, hogy elegendő jelentkezés érkezett-e be a játék megrendezése érdekében.

 

Tisztelettel,
Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek