Hatodik alkalommal rendezték meg a Komlói Nemzetközi Kolbásztöltő Fesztivált február 6-án, amely évek óta a város egyik legnagyobb közösségi eseményének számít. A Szigetvári Takarék 2015-ben különdíjat nyert csapata idén is sikerrel méretette meg magát!

Takarékunk számára kiemelten fontos a régiós hagyományok, értékek megőrzésében való szerepvállalás, így örömmel vett részt az eseményen, és vállalt szerepet a fesztivál támogatásában is.

 

A Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület rendezvényére idén több, mint száz csapat nevezett, közel ezer fő mérte össze tudását. Nem csak Komlóról, de a környező településről, szomszédos országokból is érkeztek vendégek. Az estébe nyúló fesztivál ideje alatt zenés-táncos műsor kísérte a munkát.

 

 A Szigetvári Takarék szívből gratulál minden résztvevőnek, különös tekintettel Kollégáinknak, akik idén is remekül helytálltak!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek