Tisztelt Ügyfeleink! A Magyar Bankszövetség egy újabb csalássorozatra hívta fel figyelmünket. A visszaélések elkerülése érdekében kérjük figyelmesen olvassa el alábbi tájékoztatónkat!

Egy telefontársaság ügyintézőinek kiadva magukat, illetéktelen személyek egy nyereményjáték ígéretével arra kérik a bankok ügyfeleit, hogy egy megadott telefonszámra meghatározott összeget töltsenek fel. Ennek segítségével - ígéretük szerint - az ügyfél nyereményhez jut. Természetesen az adott telefonszámra való pénzfeltöltést követően a károsult ügyfél a nyereményhez nem jut hozzá.

 

Felhívjuk továbbá figyelmüket arra, hogy ilyen esetekben Önök, mint kártyabirtokosok szabályos pénzügyi tranzakciót hajtanak végre a telefonkártya feltöltésével, így sem a Szigetvári Takarék, sem más pénzintézet részéről nincs lehetőség a tranzakció visszavonására, az összeg visszafizetésére.

 

Az Önök személyes adatainak védelme érdekében ilyen, és ehhez hasonló esetekben kérjük, bankkártya adataikat fokozott óvatossággal kezeljék, azokat sem telefonos megkeresések, sem közösségi oldalon történő felhívások esetén ne adják ki! 

Amennyiben a fentiekhez hasonló, gyanús eseményeket észlel, kérjük, haladéktalanul értesítse az illetékes hatóságot!

 

Tisztelettel,
Szigetvári Takarék

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek