A Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesülettel és a Szövetség a Pécsi Családokért szervezettel közösen került idén megrendezésre a „Családi Délután” Pécsett, a Köztársaság Téren. A szeptember 3-i rendezvény egyik támogatója a Szigetvári Takarék volt.

Idén a program a szeptember 5-i jótékonysági világnaphoz is csatlakozott, melynek kertében ingyen uzsonnával, adományozással egészültek ki a jól megszokott családi programok. Az ingyenes rendezvény célja az idelátogató családok és fiatalok közös délutáni szórakozásának megteremtése. Idén is minden korosztály jól szórakozhatott. A vasárnapi kedvező időjárásnak köszönhetően a résztvevőknek lehetőségük volt részt venni ügyességi feladatokban, illetve családi vetélkedőkben is, ahol a részvételért csokoládé és egyéb jutalmak jártak.

 

A délutáni rendezvényen a Szigetvári Takarék standjával is találkozhattak az érdeklődök, ahol személyesen is megismerkedhettek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, emellett érdekes ügyességi feladatokat teljesíthettek a kisebbek.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek