Szeptember 28-án, vasárnap délután került megrendezésre a Családi délután a Pécsi Székesegyház Nagycsaládos Egyesület szervezésében, többek között a Szigetvári Takarék támogatásával.

A programok lebonyolításához az időjárás is kedvezett; kézműves foglalkozások, arcfestés, családi vetélkedők és még sok más egyéb várta a kilátogatókat a napsütéses délutánon. A program zárásaként Táncházzal, pogácsával és frissítőkkel készültek a szervezők.

A jó hangulatú rendezvényen a Szigetvári Takarék Kollégái is részt vettek, akik standunknál fogadták a résztvevő családokat, szülőket és gyermekeket egyaránt. Az érdeklődők termékeinkről, szolgáltatásinkról kaphattak személyesen tájékoztatást, de természetesen a szórakozás ezúttal sem maradt el. Ügyességi-és kvíz játunkban való részvételért cserébe apró ajándékok várták az ifjúságot.

A már hagyománnyá vált Családi játszódélutánon idén közel ezer fő vett részt.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek