2007 óta minden évben, a Prima Primissima díj 10 kategóriájából háromban ítélik oda a megyei Príma Díjat. 2015. november 6-án Pécsen, a Kodály Központban ünnepeltek a díjazottak.

A rangos díj művészek, sportolók, tudósok, közösségi személyek kiemelkedő munkáját hivatott elismerni, kitűntetni; az általuk képviselt értékek Takarékunk számára kiemelt jelentőséggel bírnak. A Baranya megyei Príma Díj ünnepélyes átadása ezért többek között a Szigetvári Takarék támogatásával valósult meg.

 

Magyar színházművészet kategóriában Stenczer Béla, magyar népművészet kategóriában a Mecsek Táncegyüttest, magyar sport kategóriában a PVSK tájfutó szakosztálya vehetett át díjat munkájának elismeréséül.

 

Hagyománnyá vált immár ezen a napon a megyei Prima Díjak mellett a „Baranya megyei Év vállalkozója” kitüntetések átadása is. A Vállalkozók Országos Szövetségének Baranyai Megyei Szervezetének döntése értelmében a 2015-ös év díjazottai Dobi Ferenc, a Sharan Kereskedelmi és szolgáltató Kft. tulajdonos igazgatója, Novreczky Csaba János, a kozármislenyi Novreczky Kft. tulajdonos ügyvezetője, Gelencsér István, a Kétújfalui Geoépker Kft. tulajdonos ügyvezetője, Csernik István, a Görcsönyi CFA-Hungária Kft. tulajdonosa, ügyvezető Igazgatója, Kölbl Zoltán, a Kozármislenyi Pannon - Busz Rent Kft. tulajdonos ügyvezetője és Sebők Róbert, a Komlói Echo-Sprint Kft. tulajdonos ügyvezetője.


A Szigetvári Takarék szívből gratulál minden díjazottnak, és további eredményes, gyümölcsöző munkát kíván!

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok