A ROTARY CLUB PÉCS 2014-ben az alapítók szellemiségét követve olyan jótékonysági rendezvény szervezését és lebonyolítását vállalta fel,

amelyben 24 rászoruló családnak biztosítottak egyenként 100 000 Ft értékű adományt a ROTARY PÉCS ADVENT keretein belül, a Karácsonyi Vásár ideje alatt Pécsett, a Széchenyi téren.

 

2014. november 30-a és december 23-a között minden nap, 17:00 órakor a Hotel Nádor épületén egy-egy támogatót szimbolizáló ablak fénye jelent meg és nyílt ki, benne az adománnyal, melyet a Rotary Alapítvány kuratóriumának döntése alapján egy-egy rászoruló család, egy-egy pécsi iskola által megjelölt tanuló kapott meg, miközben az iskola diákjai kis műsorral kedveskedtek a jelenlévők számára.

 

Regionális pénzintézetként kiemelten fontos számunkra a társadalmat foglalkoztató kérdések kezelésében való aktív részvétel. E tevékenység során a minél szélesebb körű együttműködésre törekszünk a helyi szervezetekkel, ezért fontosnak tartottuk, hogy a Szigetvári Takarék is részt vegyen a pécsi ROTÁRY klub immár országos hírnévre is szert tett adventi jótékonysági akciójában.

 

A Hotel Nádor Adventi Naptár 23. ablaka által szimbolizált adományt, a Szigetvári Takarék ajánlotta fel, amelynek keretében 2014.12.22-én, Dr. Kiss Endre, a Szigetvári Takarék igazgatóságának elnöke, és Osztrogonácz Gábor, a Szigetvári Takarék ügyvezető-igazgatója 100 000 Ft értékű adományt nyújtott át a Jurisics Miklós utcai Általános Iskola által megjelölt diák számára.

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek