A Szigetvári Takarék barcsi Értékesítési Ponttal bővült; a Bajcsy-Zs. u. 83 sz. alatt – a templomtéri körforgalomnál várjuk minden kedves meglévő és leendő ügyfelünket, legyen szó lakossági vagy vállalkozói partnerekről!

Somogy és Baranya megyében, az Országos Betétbiztosítási Alap megbízottjaként a DRB csoport Ügyfeleinek kártalanításában a Szigetvári Takarék is részt vesz, amely tevékenység - a magasabb színvonalú kiszolgálás érdekében - magával vonzotta egy értékesítési pont megnyitását. Célunk, hogy az értékesítési pontot a lehető legrövidebb időn belül, a megfelelő engedélyek beszerzését követően fiókká alakítsuk át Barcson, s megbízható partnerként hosszú távú, kölcsönös együttműködésen alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki mind a lakossági, mind a vállalkozói ügyfelekkel a régióban.

 

Az Országos Betétbiztosítási Alaptól kapott értesítő levéllel és egyéb, kifizetéshez kapcsolódó információkkal kapcsolatosan, valamint számlanyitási és betét elhelyezési kedvezményekkel, gyors hitelügyintézéssel állunk minden jelenlegi és jövőbeni Ügyfelünk rendelkezésére!

 

Térjen be hozzánk a Barcs, Bajcsy-Zs. u. 83. szám alatt található Értékesítési Pontunkba, vagy hívjon minket a +36 20 933 0020-as telefonszámon!

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy az Azonnali Fizetési Rendszerben tervezett karbantartás miatt várhatóan 2022.05.21. 23:30 - 2022.05.22. 04:00 óra között 1-3 perces szolgáltatás kiesés várható. Ezen időszak alatt az azonnali fizetési tranzakciók elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek