Netbank Szolgáltatással Kapcsolatos Információk (Volt Kinizsi Bank Ügyfeleknek)

Tisztelt Ügyfelünk!

A Kinizsi Bank Zrt. internetbank rendszerét 2019. január 31-ig használhatta a korábbi formájában, az új Electra Netbank rendszer február 4-én 08:00 órától elérhető.


Felhívjuk figyelmét, hogy azon megbízásokat, melyeket 2019. január 31. 14:30-ig nem küldött be a bank rendszerébe – csak rögzítette a tételeket a régi Netbank felületen -, nem kerültek feldolgozásra! Az el nem küldött tételeket az új Electra Internet bank rendszerben újra rögzítenie kell!

 

Belépés az új Electra Internetbankba

Kérjük, hogy amennyiben kérdése van: 

  • olvassa el az alábbi linkeken található leírásokat
  • hívja ügyfélszolgálatunkat 7×24 órában a 06/21-2424-736-as telefonszámon
  • írjon nekünk a netbank@b3takarek.hu e-mail címre


Egyes ügyfelek belépési azonosítója az állomány migráció során ütközött az új szerveren található azonosító adatokkal. Az ilyen ütköző azonosítóval rendelkező felhasználók részére új ügyfélazonosítót generáltunk. Erről az érintettek 2019. február 02-án vagy február 03-án sms-ben értesítést kaptak a B3 TAKARÉK Szövetkezettől. Az új felhasználói azonosító megszerzése érdekében az érintetteknek fel kell venni a kapcsolatot a számlavezető fiókjukkal vagy hívniuk kell a +36/21/2424-736 telefonszámot. Nekik ezt az új adatot kell megadniuk az internetbankba történő bejelentkezéskor a Felhasználói azonosító mezőben. Az új azonosító hiányában ezen ügyfelek a Netbankot nem tudják használatba venni.
 

A 2019.02.01 előtti bankszámlakivonatok és forgalmak az ARCHÍV INTERNETBANK RENDSZER-ekben érhetők el.

 

 

Az archív rendszerben a 2019. január 31-i állapot található, melyből lekérdezésre, kivonat letöltésre van lehetőség. Utalásokat Archív rendszerben nem lehetséges beküldeni, megbízásokat kizárólag az új Electra internetbank tud befogadni.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az első bejelentkezéskor a 2019. január 31-én érvényes jelszavát kell megadnia. Az új Electra rendszerben történt jelszó változtatás nem érvényesül az Archív Internetbankban és Electrában. Az archív rendszerek 2019. július 31-ig lesz elérhető, utána nem lesz mód 2019.02.01 előtti adatok elérésére, ezért kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy ezen időpontig gondoskodjanak a szükséges adatok lekérdezéséről, kivonatok letöltéséről, forgalmi adatok exportálásáról.

 

 

Belépés az ARCHÍV INTERNETBANK RENDSZERBE

*(lekérdező módban 2019.07.31-ig elérhető, a régi számlakivonatokat itt lehet letölteni)

 

 

Belépés a régi HOME BANK ügyfelek részére az online ARCHÍV ELECTRA rendszerbe

*(lekérdező módban 2019.07.31-ig elérhető, forgalmi kimutatásokat itt lehet letölteni, exportálni)

 

Új felhasználói azonosítót a régi Csoport és Felhasználói névből kell képezni az alábbiak szerint:

Csoport: VALAKIFelhasználónév: VIKTOR12

Új felhasználói azonosító: VALAKI:VIKTOR12

•Jelszó maradt a régi felületen használt.


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek