Az alábbiakban olvashat gyakolati tudnivalókat az egyesülésről:

  • Számlaszám, bankkártya

 

Nem változik a számlaszám, így ügyfeleinknek nincs bejelentési kötelezettsége a Cégbíróság, NAV, Államkincstár, vagy a közüzemi szolgáltatók felé, a partnereik a megszokott módon tudják a számláikat kiegyenlíteni.

A korábban kibocsátott bankkártyák lejáratig használhatóak, az egyesülés és a beolvadóknál az új név miatt nem szükséges rendkívüli kártyacsere. A bankkártya cseréjéről - annak lejárati idejéhez igazodva - automatikusan gondoskodunk.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az általunk tárolt adatok helyességének ellenőrzése, és a számlavezetésre vonatkozó jogszabályok változása miatt személyes ügyintézés során minden érintett ügyfelünket adategyeztetésre kérjük majd.

 

 

  • Rendelkezésre állás, nyitva tartás

 

2017. november 6-tól az egyesülő takarékok fiókjai egy szervezet keretei között és közös számlavezető rendszerrel állnak majd az Ön rendelkezésére.

A fiókok címéről, elérhetőségeiről és nyitvatartásáról október 31-ig az egyesülő takarékok honlapjain, ezt követően a www.b3takarek.hu oldalon vagy fiókjainkban nyújtunk tájékoztatást.

 

 

  • Betétjei biztonságban

 

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA)

A nálunk elhelyezett betétek és a fizetési számlákon tartott összegek biztosítottsága a továbbiakban is él, de a három egyesülő takaréknál eddig esetlegesen külön-külön, ugyanazon ügyfél neve alatt elhelyezett betétek összeadódnak, és a 100.000,- Eurós (kb. 30 millió forintos) maximális biztosítási összeghatár az egyesülés napjától, azaz 2017. október 31-től számított 3 hónap elteltével a betétek együttes összegére vonatkozik.

 

  • Miben kérjük a segítségét?

 

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne felénk, keressen minket bizalommal fiókjainkban, vagy honlapunkon, www.b3takarek.hu oldalon ér el. Levelezési címünk továbbra is a 8444 Szentgál, Fő utca 30. marad, központi e-mail címünk pedig az egyesülést követően info@b3takarek.hu lesz.

Amennyiben lakossági vagy vállalkozói hitellel rendelkezik, kérjük, hogy a változásról az ügyletben résztvevő összes felet értesíteni szíveskedjen.

Megértését kérjük, mert az egyesülés technikai lebonyolítása érdekében 2017. november 2-3-án teljes körű bankszünnapot tartunk.

A bankszünnap alatti működés pontos részleteiről a honlapunkon, ügyfélszolgálatunkon valamint a netbank szolgáltatás belépési felületén adunk további tájékoztatást.

 

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket az info@b3takarek.hu e-mail címen, vagy forduljon továbbra is bizalommal számlavezető fiókjához.

 

Hagyomány. Érték. Innováció.

 

B3 TAKARÉK Szövetkezet

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek