Az alábbiakban olvashat gyakolati tudnivalókat az egyesülésről:

  • Számlaszám, bankkártya

 

Nem változik a számlaszám, így ügyfeleinknek nincs bejelentési kötelezettsége a Cégbíróság, NAV, Államkincstár, vagy a közüzemi szolgáltatók felé, a partnereik a megszokott módon tudják a számláikat kiegyenlíteni.

A korábban kibocsátott bankkártyák lejáratig használhatóak, az egyesülés és a beolvadóknál az új név miatt nem szükséges rendkívüli kártyacsere. A bankkártya cseréjéről - annak lejárati idejéhez igazodva - automatikusan gondoskodunk.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy az általunk tárolt adatok helyességének ellenőrzése, és a számlavezetésre vonatkozó jogszabályok változása miatt személyes ügyintézés során minden érintett ügyfelünket adategyeztetésre kérjük majd.

 

 

  • Rendelkezésre állás, nyitva tartás

 

2017. november 6-tól az egyesülő takarékok fiókjai egy szervezet keretei között és közös számlavezető rendszerrel állnak majd az Ön rendelkezésére.

A fiókok címéről, elérhetőségeiről és nyitvatartásáról október 31-ig az egyesülő takarékok honlapjain, ezt követően a www.b3takarek.hu oldalon vagy fiókjainkban nyújtunk tájékoztatást.

 

 

  • Betétjei biztonságban

 

Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA)

A nálunk elhelyezett betétek és a fizetési számlákon tartott összegek biztosítottsága a továbbiakban is él, de a három egyesülő takaréknál eddig esetlegesen külön-külön, ugyanazon ügyfél neve alatt elhelyezett betétek összeadódnak, és a 100.000,- Eurós (kb. 30 millió forintos) maximális biztosítási összeghatár az egyesülés napjától, azaz 2017. október 31-től számított 3 hónap elteltével a betétek együttes összegére vonatkozik.

 

  • Miben kérjük a segítségét?

 

Amennyiben kérdése, észrevétele lenne felénk, keressen minket bizalommal fiókjainkban, vagy honlapunkon, www.b3takarek.hu oldalon ér el. Levelezési címünk továbbra is a 8444 Szentgál, Fő utca 30. marad, központi e-mail címünk pedig az egyesülést követően info@b3takarek.hu lesz.

Amennyiben lakossági vagy vállalkozói hitellel rendelkezik, kérjük, hogy a változásról az ügyletben résztvevő összes felet értesíteni szíveskedjen.

Megértését kérjük, mert az egyesülés technikai lebonyolítása érdekében 2017. november 2-3-án teljes körű bankszünnapot tartunk.

A bankszünnap alatti működés pontos részleteiről a honlapunkon, ügyfélszolgálatunkon valamint a netbank szolgáltatás belépési felületén adunk további tájékoztatást.

 

Kérdéseivel, észrevételeivel keressen bennünket az info@b3takarek.hu e-mail címen, vagy forduljon továbbra is bizalommal számlavezető fiókjához.

 

Hagyomány. Érték. Innováció.

 

B3 TAKARÉK Szövetkezet

E-csatornák nem elérhetőek

Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2020. június 1-jén várhatóan 18:00 és 24:00 óra között a korábbi Békés Takarék Szövetkezet, Dél TAKARÉK Szövetkezet, Hungária Takarék Takarékszövetkezet, Nyugat Takarék Szövetkezet, Pátria Takarékszövetkezet és a TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet Ügyfelei részére a Takarék Netbank, Takarék Mobilapp és Takarék e-Bank szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető.
Köszönjük megértésüket!
Üdvözlettel:
Takarékbank Zrt.