A Kinizsi Bank Zrt. Állományának Átruházása A B3 Takarék Szövetkezetre

Tisztelt Ügyfeleink!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. február 1-től a Kinizsi Bank Zrt. a B3 TAKARÉK Szövetkezetre ruházza át teljes betétállományát és visszafizetendő pénzeszköz, valamint pénzforgalmi keretszerződés-állományát, továbbá valamennyi hitel és pénzkölcsön nyújtására irányuló szerződéses állományát.

 

A szerződés-átruházást követő naptól kezdve a szerződésbe pénzforgalmi szolgáltatóként, hitelezőként illetve a biztosítéki jogok jogosultjaként a B3 TAKARÉK Szövetkezet lép be, az érintett Ügyfelek ettől a naptól a B3 TAKARÉK Szövetkezet ügyfelévé válnak, illetve a B3 TAKARÉK Szövetkezet részére kötelesek teljesíteni a fizetési és egyéb, a megkötött szerződések alapján fennálló kötelezettségeiket.

 

Az egyesüléssel, a bankszünnappal és a Netbank szolgáltatás használatával kapcsolatos részletes információkat az alábbi menüpontok alatt találja.

Bízunk abban, hogy a jövőben is elégedett lesz a szolgáltatás minőségével. Köszönjük szíves megértésüket! 

 

B3 TAKARÉK Szövetkezet

 

 

Bankkártya
A 2019. 01.31 napján 19:00 órától a 2019. 02.04 napján 8:00 óráig terjedő időszakban bankkártyával történő vásárlásra és készpénzfelvételre maximum a 2019. 01.31. napján  19:00 órakor rendelkezésre álló számlafedezet terhére van lehetőség.

 

 

NETBANK szolgáltatással kapcsolatos információk
A migrációs folyamat informatikai lebonyolítása miatt a Netbank szolgáltatás 2019. 01.31 napján 14:30 órától a 2019. 02.04. napján 8:00 óráig terjedő időszakban szünetel.

NETBANK szolgáltatással kapcsolatos részletes információk (volt Kinizsi Bank ügyfeleknek) 

 

 

BANKSZÜNNAPPAL kapcsolatos információk

A Kinizsi Bank Zrt. a B3 TAKARÉK Szövetkezet részére történő szerződésállomány-átruházással kapcsolatos háttérműveletek elvégzése miatt 2019. február 01. napján bankszünnapot tart. A pénzügyi és kiegészítő pénzügyi szolgáltatás bankszünnapon történő szüneteltetése a pénztári szolgálatra és a könyvelésre egyaránt kiterjed.

Közlemény bankszünnap tartásáról 2019.02.01.

 

A Kinizsi Bank Zrt, mint a B3 TAKARÉK Szövetkezet jogelődje 2019. január 31-ig forgalmazott termékeink hirdetményei, ÁSZF-jei és Üzletszabályzatai


Kapcsolódó dokumentumok:

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2019. június 25-én a Parlament elfogadta A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény módosítását, mely szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

Részletek