Takarékbank Agrárcentrum Kapcsolat

  

Takarékbank Agrárcentrum

 

A Takarékbank 2019-ben a hazai bankok közül egyedüliként önálló agrárüzletágat hozott létre. 2022 nyarától már nyolc régióban, országszerte csaknem 45 helyen szolgáljuk ki az ügyfeleket igényeikhez igazodva, elérhető távolságban.

 

Több mint 250 milliárd forint finanszírozást nyújtunk az ágazat szereplőinek, akikkel nemcsak pénzügyekről, hanem termelésük színvonaláról is rendszeresen egyeztetünk! A Takarékbank Agrárcentrumokban dedikált finanszírozási kiszolgálást biztosítunk a termelőknek, ezáltal gyorsabb és személyre szabottabb megoldást tudunk nyújtani. Birtokmérettől függetlenül szolgáljuk ki a szántóföldi növénytermesztő, állattenyésztő, kertészeti, szőlész-borászati és élelmiszer-feldolgozó ügyfeleinket.

 

Strukturált agrár- és élelmiszeripari beruházásokban jártas szakértőink finanszírozói tapasztalatukon túl járatosak a mezőgazdaság környezeti, termelési, piaci viszonyaiban is, és nem csupán kizárólag pénzügyi adatok alapján értékelik az ügyfeleink kéréseit, igényeit, így segítve a fejlesztések eredményes megvalósítását. Agrárszakértőink nyomon követik a globális, regionális és helyi folyamatokat a termőföld­től az asztalig szemléletben, a fogyasztók keresletétől a legkisebb termelőkig bezárólag. Elemzőink és szakértő finanszírozóink tudását nem csak bankként biztosítjuk az ágazat számára! Mindennap azért dolgozunk, hogy a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar a világ élmezőnyébe tartozhasson.

 

Teljeskörű finanszírozási megoldással állunk az agrárium és élelmiszeripar rendelkezésére, termékpalettánkon megtalálható a termőföldvásárláshoz, beruházásokhoz, forgóeszköz-finanszírozáshoz, pályázatokhoz és átmeneti forrásigényekhez, gépvásárlásokhoz szükséges banki szolgáltatások széles köre. Finanszírozás terén egyablakos kiszolgálással elérhetőek az Euroleasing, az MKB Consulting és a Faktoring szolgáltatásai is.

 

Takarékbank Agrárcentrumok országszerte 8 régióban:

 

  • Kiemelt Agrár és Élelmiszeripari Ügyfelek Központ

 

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK