Takarék Gazdahitel-Gazdakártya - www.takarekbank.hu

  

GAZDÁLKODJON VELÜNK SZABADON!

 

Gyors és rugalmas folyószámlahitel agrárvállalkozása napi pénzügyeihez Business bankkártyával 

 

 

Milyen célokra vehető igénybe?

 

Agrárvállalkozások átmeneti likviditáshiányát és forgóeszköz szükségletét kielégítő, az Agrár- Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezességével biztosított szabad felhasználású folyószámlahitel.

 

 

Miért előnyös a  Takarék Gazdahitel-Gazdakártya?

 

  • Rugalmas: szabadon felhasználható
  • Gyors: a rendelkezésre bocsátott hitelkeret bármikor lehívható, igénybe vehető
  • A hitelkerethez egy speciális dizájnnal rendelkező MasterCard Unembossed Business kártya kapcsolódik, amellyel rugalmasan fizethet a kijelölt helyeken, illetve készpénzt vehet fel a Takarék Csoport több mint 1000 ATM automatájából.

 

 

Kik vehetik igénybe?

 

Agrárágazatban tevékenykedő mikro-, kis- és középvállalkozások (társas vállalkozás, szövetkezet, egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdaságának képviselői)

 

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

minimum: 500 ezer Ft -  maximum: 100 millió Ft

 

 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

minimum 91 nap – maximum 5 év

(COSME viszontgaranciával minimum 1 év – maximum 5 év)

 

 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

  • 50 millió forint összegig tárgyi fedezet nélkül,50 millió forint felett ingatlan fedezettel
  • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége
  • Felhatalmazó levél más pénzintézetnél vezetett számlára
  • Magánszemély készfizető kezessége

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Gazdahitel-gazdakártya igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

 

          

 

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.  


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok