TAKARÉK BARÁZDA Termőföld-vásárlási Egyedi Hitel

TAKARÉK BARÁZDA Termőföld-vásárlási Egyedi Hitel - www.takarekbank.hu

A konstrukción belül lehetőség nyílik magánszemélyek közötti adásvétel keretében (beleértve az osztatlan közös földtulajdonnal érintett kivásárlásokat is) konkrét termőföld vásárlási ügylet finanszírozására.

 

Milyen célokra vehető igénybe? 

A hitel felhasználható a Földtörvény szerint meghatározott, az ingatlan-nyilvántartás szerint szántó, szőlő, gyümölcsös, kert, rét, legelő (gyep) megvásárlására.

 

Kik vehetik igénybe?

1 éves gazdálkodói múlttal (minimum 1 lezárt üzleti év) rendelkező földműves (egyéni vállalkozó, mezőgazdasági őstermelő, őstermelők családi gazdaságának tagja.

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

  • minimum 3 millió Ft
  • maximum 500 millió Ft

 

Saját erő mértéke:  minimum 10%-a

 

Milyen futamidővel igényelhető? 

  • minimum 3 év,
  • maximum 20 év az 1 év türelmi idővel együtt

 

Milyen hitelfedezet szükséges? 

  • Jelzálogjog a megvásárlandó termőföldön.
  • Követelésen alapított zálogjog haszonbérlet esetén.
  • Magánszemély készfizető kezesség.
  • Beszámítási jog az adós hitelintézetnél vezetett számláira.
  • Felhatalmazó levél más pénzintézetnél vezetett számlára.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Barázda Termőföld-vásárlási Egyedi Hitel igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben

 

Keresse a Takarék Barázda Termőföld-vásárlási Egyedi Hitelt a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte.

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Tisztelt Ügyfelünk!


Kedvezményes díjazású számlacsomaggal várjuk a Sberbank kisvállalati ügyfeleit és az OBA kártalanításban érintett lakossági ügyfeleket a bank fiókjainkban.
A részletekkel kapcsolatban érdeklődjön kollégáinknál! Bankfiókokkal kapcsolatos információk: https://takarekbank.hu/atm-fiok