Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciók - www.takarekbank.hu

A Takarékbank az agrárvállalkozások beruházási, fejlesztési igényeinek teljes körű kiszolgálásával áll az Önök rendelkezésére. A mezőgazdaság sajátosságait figyelembe véve, több konstrukciót kínálunk a terméken belül:   

  • A Takarék Agrárberuházási Hitel piaci finanszírozási megoldással megvalósíthatja új és használt gép, ingatlan, illetve a számviteli törvényben meghatározott vagyonelemek beszerzését/építését.

 

  • A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrárberuházási Hitel Konstrukciók igénybevételének részletes feltételei A Takarék Agrárberuházási Hitel piaci finanszírozási megoldással NHP Hajrá Hajrá* forrású kedvező kamatozású hitel az új beruházások megvalósításához MNB Növekedési Hitelprogram* keretében vehető igénybe. Ezzel az éven túli, eseti hitellel előnyös finanszírozási megoldást nyújtunk elsősorban a használt, vagy új immateriális javak,  meghatározott tárgyi eszközök beszerzésének megvalósítására. A hitel igénybevételéhez meg kell felelni az MNB NHP Hajrá Terméktájékoztatóban foglaltaknak is.

 

  • Rendkívül kedvező kamatozású, állami kamattámogatással igénybe vehető finanszírozási formát kínálunk agrárvállalkozása számára a Takarék Agrárberuházási Hitel NHP Hajrá forrásából* állami kamattámogatással konstrukció keretében . A megoldás célja új beruházás, az MNB NHP Hajrá Terméktájékoztatókban megnevezett tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozása, figyelemmel a 42/2019. (IX. 20.) AM rendeletben foglalt korlátozásokra.

 

  • A szőlő szerkezetátalakításokhoz kapcsolódó Takarék Agrárberuházási Hitellel kifejezetten a szőlő szerkezetátalakítási programban résztvevő szőlészgazdák igényeire szabott finanszírozási megoldást kínálunk agrárvállalkozások számára. A konstrukció keretében szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatásban részesülő vállalkozások számára beruházási hitel vehető igénybe.

 

Kik vehetik igénybe?

Mikro, kis- és középvállalati szegmensbe tartozó gazdasági társaság, mezőgazdasági őstermelő, egyéni vállalkozó és bármely társasági formában működő agrárvállalkozás - ideértve az egyéni céget és a szövetkezetet is -, amely a KKV törvény hatálya alá tartozik.

Az általános Takarék Agrárberuházási Hitelt nagyvállalatok is igényelhetik.

 

Miért válassza a Takarék Agrár beruházási hitelt?

Éven túli, eseti hitelek kifejezetten az agrárvállalkozások beruházásainak megvalósítását segíti azzal, hogy a biztosítéki kör és a törlesztés is igazodik a mezőgazdaság sajátosságaihoz.

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

Hitelösszeg: 3 millió – 1 milliárd Ft.

NHP Hajrá forrás* esetén1 millió – 1 milliárd Ft.

NHP Hajrá forrás* állami kamattámogatással esetén 3 millió – 1 milliárd Ft.

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 1 – 100 millió Ft.

 

Milyen futamidővel igényelhető?

Futamidő: 3 – 10 év

NHP Hajrá forrás* esetén1 - 20 év

NHP Hajrá forrás* állami kamattámogatással esetén 3 -10 év

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 2-10 év

 

* MNB NHP Hajrá forrású hitelek igénybevétele esetén meg kell felelni az MNB NHP Hajrá Terméktájékoztatókban foglaltaknak is a termékfeltételek mellett.

Az NHP hitelprogram részletes feltételeit a Magyar Nemzeti Bank weboldalán (https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp) elérhető Terméktájékoztatók tartalmazza.

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrárberuházási Hitel Konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

 

A Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciókat keresse a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte!

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Tisztelt Ügyfelünk!

A GIRO Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2021. július 24. 18:00 - 22:00 óráig, valamint 2021. július 25. 01:00 - 08:00 óráig a rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszakok alatt az azonnali fizetési tranzakciók (küldés, fogadás, másodlagos számlaazonosítók kezelése) elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek