Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciók - www.takarekbank.hu

A Takarékbank az agrárvállalkozások beruházási, fejlesztési igényeinek teljes körű kiszolgálásával áll az Önök rendelkezésére. A mezőgazdaság sajátosságait figyelembe véve, több konstrukciót kínálunk a terméken belül:   

  • A Takarék Agrárberuházási Hitel finanszírozási megoldással megvalósíthatja új és használt gép, ingatlan, illetve a számviteli törvényben meghatározott vagyonelemek beszerzését/építését.

 

  • Kedvező kamatozású, állami kamattámogatással igénybe vehető finanszírozási formát kínálunk agrárvállalkozása számára a Takarék Agrárberuházási Hitel állami kamattámogatással konstrukció keretében . A megoldás célja új beruházás, tárgyi eszközök beszerzésének finanszírozása, figyelemmel a 42/2019. (IX. 20.) AM rendeletben foglalt korlátozásokra.

 

  • A szőlő szerkezetátalakításokhoz kapcsolódó Takarék Agrárberuházási Hitellel kifejezetten a szőlő szerkezetátalakítási programban résztvevő szőlészgazdák igényeire szabott finanszírozási megoldást kínálunk agrárvállalkozások számára. A konstrukció keretében szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatásban részesülő vállalkozások számára beruházási hitel vehető igénybe.

 

Kik vehetik igénybe?

Mikro, kis- és középvállalati szegmensbe tartozó gazdasági társaság, mezőgazdasági őstermelő, egyéni vállalkozó és bármely társasági formában működő agrárvállalkozás - ideértve az egyéni céget és a szövetkezetet is -, amely a KKV törvény hatálya alá tartozik.

Az általános Takarék Agrárberuházási Hitelt nagyvállalatok is igényelhetik.

 

Miért válassza a Takarék Agrár beruházási hitelt?

Éven túli, eseti hitelek kifejezetten az agrárvállalkozások beruházásainak megvalósítását segíti azzal, hogy a biztosítéki kör és a törlesztés is igazodik a mezőgazdaság sajátosságaihoz.

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

Hitelösszeg: 3 millió – 1 milliárd Ft.

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 1 – 100 millió Ft.

 

Milyen futamidővel igényelhető?

Futamidő: 3 – 10 év

Szőlő szerkezetátalakítás esetén 2-10 év

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrárberuházási Hitel Konstrukciók igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

 

A Takarék Agrárberuházási Hitelkonstrukciókat keresse a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte!

 

A hatályon kívüli Hirdetmények, Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzatok megtekinthetőek a https://takarekbank.hu/uzleti-ugyfelek/hirdetmenyek-szabalyzatok oldalon.


Kapcsolódó dokumentumok:

Archív dokumentumok
A termékhez kapcsolódó, korábban hatályban lévő dokumentumok, valamint a már nem értékesített termékeink kapcsolódó dokumentumai az alábbi linken találhatók.

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK