AGRÁRTÁMOGATÁSOK ELŐFINANSZÍROZÁSA - www.takarekbank.hu

Az a biztos tartalék, ami kézzelfogható.

 

A Takarékbank minden mezőgazdasági gazdálkodó / gazdaság számára támogatás előfinanszírozási lehetőséget biztosít akár már 500 ezer Ft hitelösszegtől, 5 millió Ft hitelösszegtől pedig kedvező MNB NHP Hajrá forrással* is. Előfinanszírozási megoldásainkat már az adott évi támogatási előtti év októberétől igényelheti.

Érdeklődjön a Takarékbank Agrárcentrumokban országszerte!

 

 

Egyszerű lépés, gyors megoldás!

 

Gyorskölcsön megoldásunkat elsősorban szántóföldi növénytermesztők részére és 40 millió Ft hitelösszegig ajánljuk. Egyszerűsített dokumentációval, gyorsított eljárással juthat az igényeinek megfelelő megoldáshoz. Részletek itt >>

 

40 millió Ft hiteligény felett a Gyorskölcsön EXTRA konstrukciónkat ajánljuk a gazdálkodók figyelmébe, amely igénybe vehető a  közvetlen támogatások  teljes körére, egyszerűsített adminisztrációval és gyors átfutási idővel. Részletek itt >>

 

Amennyiben több évre szeretné a közvetlen agrártámogatás előfinanszírozásait, vagy még egyéb, normatív típusú piaci támogatásokra is igénye van gazdálkodásának, keresse az egyedi megoldásokat kínáló támogatás előfinanszírozó konstrunkciónkat. Részletek itt >>

 

 

*MNB NHP Hajrá forrású hitel igénybevétele esetén meg kell felelni az MNB NHP Hajrá Terméktájékoztatóban foglaltaknak is a termékfeltételek mellett.
 
Az NHP Hajrá hitelprogram részletes feltételeit a Magyar Nemzeti Bank weboldalán (https://www.mnb.hu/monetaris-politika/novekedesi-hitelprogram-nhp) elérhető Terméktájékoztató tartalmazza. 
 
A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrártámogatások Előfinanszírozási kölcsön igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben.

 

Tisztelt Ügyfelünk!

A GIRO Zrt. tájékoztatása szerint várhatóan 2021. július 24. 18:00 - 22:00 óráig, valamint 2021. július 25. 01:00 - 08:00 óráig a rendszereiben karbantartást végez. Ezen időszakok alatt az azonnali fizetési tranzakciók (küldés, fogadás, másodlagos számlaazonosítók kezelése) elutasításra kerülhetnek.

 

Részletek