2020. éves hitel- és betétállomány egyenlegértesítők

Tájékoztató a hitel- vagy betéti termékkel rendelkező ügyfeleinknek a 2020. évi egyenlegértesítőkről

 

 

A 2020. évre vonatkozó – és ezen okból 2020. keltezéssel készült – éves hitel- és betétállomány egyenlegértesítők tekintetében az alábbiakról tájékoztatjuk Önt.

 

A 2019. tavaszán megkezdett és 2020. nyarán véget érő takarékszövetkezeti integráció során informatikai rendszereinket fokozatosan tudtuk összevonni. Emiatt 2020. évre vonatkozóan voltak olyan ügyfeleink, akiknél a hitelekre és betétekre vonatkozó egyenlegértesítőket az összevonás előtti és utáni időszakra külön-külön tudtuk elkészíteni.

 

Ennek következtében a korábbi 3A Takarékszövetkezet, CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet, Fókusz Takarékszövetkezet, KORONA TAKARÉK Takarékszövetkezet, M7 TAKARÉK Szövetkezet, Békés Takarék Szövetkezet, Dél TAKARÉK Szövetkezet, Hungária Takarék Takarékszövetkezet, Nyugat TakarékSzövetkezet, Pátria Takarékszövetkezet és TISZÁNTÚLI TAKARÉK Takarékszövetkezet ügyfelei két egyenlegértesítőt kapnak a 2020-as évre vonatkozóan.

 

A korábbi MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., a Pannon Takarék Bank Zrt., a B3 TAKARÉK Szövetkezet, a Mohácsi Takarék Bank Zrt. és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. ügyfelei egy értesítőt kapnak.

 

Az értesítők kapcsán az alábbi fontos információra hívjuk fel szíves figyelmét a hitelállomány egyenlegértesítők tekintetében:

 

  • Amennyiben 2021. június 15-ig nem kapja kézhez az értesítőt, szíveskedjen honos bankfiókját címegyeztetés érdekében személyesen felkeresni.
  • Az értesítő záróegyenlege a 2020. december 31-én előjegyzett, de még nem esedékes kamat összegét is tartalmazza, a nyitó értékek ezt nem tartalmazzák.
  • A január hónapban megszűnt hitelek esetén is készültek értesítők, melyek 0-s adatokat tartalmaznak.
  • A kamatkedvezmény, illetve támogatás negatív előjellel jelenik meg az értesítőben.
  • Babaváró hitel esetén a bruttó kamat került feltüntetésre az értesítőkőn.

 

Kérdések esetén kérjük, hívja telefonos Ügyfélszolgálatunkat (+06 1 311 3110) vagy keresse bankfiókjainkat (https://takarekbank.hu/atm-fiok).

Azonnali fizetési rendszert érintő karbantartás

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt a Takarék Netbank,  Mobilapp, e-Bankszolgáltatásokat érintően 2022.10.02. 00:00 és 2022.10.02.03:00 között fennakadások várhatóak, rövidebb, 1-2 perces szakadozások fordulhatnak elő.
 
Köszönjük megértését és türelmét!
Takarékbank Zrt.

 

RÉSZLETEK